Nieuws

Belangrijke informatie unit 3

16 februari 2024

Project 3-5 april

Van 3 tot 5 april draaien we een nieuw project. Een eigen bedrijf staat hier centraal. Voor dit project zijn we op zoek naar expertise in het bedrijfsleven. We willen workshops aanbieden over o.a.: Het maken van een bedrijfsplan, geldverstrekking, marketing, ondernemerschap. Welke ouders vinden het leuk om ons hierbij te helpen? Laat het even via de mail weten.

Op 4 april zijn alle ouders van 12 tot 14 uur uitgenodigd om deel te nemen aan het project. verder informatie volgt later.

 

Ouderavond 13 maart:

Op 13 maart organiseren wij de jaarlijkse ouderavond. Op deze avond behandelen wij diverse thema’s rondom ons onderwijs, ook halen wij graag feedback op. De avond start om 19.00 uur en we zijn uiterlijk om 20.30 uur klaar. Opgeven kan na de vakantie.

 

Vakexpert (6 maart)

Op 6 maart is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de vakexpert na de vakantie ontvangen jullie hiervoor een uitnodiging.

 

Fedor afwezig

De week na de voorjaarsvakantie is Fedor afwezig. Hij gaat mee met een OOZ studiereis naar San Diego. Projectmatig onderwijs staat tijdens deze reis centraal. we hopen dat hij mooie dingen voor ons meeneemt. Super tof voor hem natuurlijk!

Op school zorgen wij er voor dat alle lessen doorgaan de coaching van Fedor gaat deze week niet door.

Gerelateerde nieuwsberichten

week 16 en 17

15 april 2024

Microkrediet

5 april 2024

Realisatie: