Nieuws

informatie unit 3

26 februari 2024

Herhaalde oproep:

Van 3 tot 5 april draaien we een nieuw project. Een eigen bedrijf staat hier centraal. Voor dit project zijn we op zoek naar expertise in het bedrijfsleven. We willen workshops aanbieden over o.a.: Het maken van een bedrijfsplan, geldverstrekking, marketing, ondernemerschap. Welke ouders vinden het leuk om ons hierbij te helpen? Laat het even via de mail weten.

 

Verkeerslessen groep 7 en groep 8.

Op 25 maart zal groep 7 en een deel van de groep 8 kinderen het theoretisch verkeersexamen doen. Later volgt nog het praktisch verkeersexamen.

Om de leerlingen goed voor te bereiden op het theoretisch verkeersexamen krijgen ze een oefenboek. Er zal daar op school natuurlijk aandacht aan worden besteed, maar ze zullen hier ook thuis aan moeten werken. Dit oefenboek is verdeeld in 12 hoofdstukken. De komende tijd zullen ze elke week 4 hoofdstukken moeten maken. Wat op school niet af komt, is dan ook huiswerk. Op maandag moeten ze dit af hebben en het oefenboek mee naar school nemen.

 

Dat betekent concreet het volgende:

Maandag 4 maart à hoofdstuk 1 t/m 4

Maandag 11 maart à hoofdstuk 5 t/m 8

Maandag 18 maart à hoofdstuk 9 t/m 12

 

We zouden het op prijs stellen als er thuis mee wordt gekeken. We willen natuurlijk graag dat iedereen het theoretisch verkeersexamen met succes kan afronden!

Gerelateerde nieuwsberichten

de laatste foto’s van 23-24

17 juli 2024

Workshops laatste ronde

9 juli 2024

Realisatie: