Nieuws

informatie

21 juni 2024

Diatoetsen:

De diatoetsen zijn afgerond, op een paar inhaal toetsen na is iedereen voor dit schooljaar klaar. We zijn erg trots op de resultaten, gemiddeld scoren we erg goed. Vooral de scores bij Nederlands lezen vallen erg op, deze zijn er erg hoog. Een bewijs dat ons leesbeleid werkt!

 

2 juli TSG meeloop dag VO2:

Op dinsdag 2 juli organiseren we voor alle VO2 leerlingen die volgend jaar op Thorbecke zitten een “TSG dag”. Deze dag krijgen de kinderen les op TSG, de lessen worden door TSG docenten verzorgd. Start is om 9.00 uur en rond 14.30 uur zijn ze klaar. Het rooster staat voor de kinderen in magister.

 

Veldwerkdag  26 juni:

Woensdag 26 juni gaan we met de leerlingen op veldwerk naar het Engelse werk om te determineren, wateronderzoek te doen en meer te leren over de Ijssel. We starten ’s ochtends om 8.30 uur op school om even samen te komen en de planning door te nemen. Daarna fietsen we naar het park en zijn daar naar verwachting tot 13.30 uur. Het is belangrijk dat alle leerlingen een eigen fiets meenemen!

Het wordt woensdag tegen de 30 graden dus het wordt aangeraden om zonnebrand mee te nemen en extra drinken. Er wordt ook verwacht dat de leerlingen zelf lunch meenemen. In het Engelse werk kunnen leerlingen alleen naar het toilet bij het restaurant tegen betaling (€0,50), dus ze dienen zelf wat contant geld bij zich te hebben daarvoor.

Ouders die nog mee willen helpen kunnen zich aanmelden bij Joska : j.dekroon@ooz.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

de laatste foto’s van 23-24

17 juli 2024

Workshops laatste ronde

9 juli 2024

Realisatie: